S&N Media brengt nieuwe klanten binnen !!Bezoek Putten is een commerciële website gericht op promotie van bedrijven & winkels in Nederland die er naar streeft de kosten van adverteren zo laag mogelijk te houden. Dat adverteren niet duur hoeft te zijn en toch een hoog rendement kan opleveren bewijst Bezoek Putten.

Zoals u misschien al wel weet besteden de media de laatste maanden veel aandacht aan het item "adverteren op internet door ondernemers". Het is belangrijk dat u als ondernemer door de consument gevonden wordt als men u nodig heeft. En dat lukt niet altijd met advertenties in dagbladen.

Uit recentelijk onderzoek is naar voren gekomen dat de 87% van de consumenten eerst kijkt op internet alvorens tot een aankoop over te gaan. Op het moment dat de consumenten iets willen kopen dan moet U door deze consumenten gevonden worden. Dan heeft u een potentiële klant, staat u niet op internet vermeld dan heeft de "concurrent" die wel vermeld staat een klant, zo simpel is dat. Daarom is het van belang dat u met uw bedrijf gevonden wordt in de zoekmachines op internet. Wordt u niet gevonden dan kost dat geld ( omzet) !!!

Bekijk hier een winkel die bij ons adverteert en bekijk hier het zoekresultaat in Google

Een presentatie van uw bedrijf bestaat uit een winkellogo, een onbeperkt aantal foto's, tekst met winkelinformatie en een vermelding in de zoekmachine Google alsmede een link naar uw eigen website indien aanwezig, en een contact formulier.
De website beheert u zelf d.w.z. u kunt dagelijks, de tekst, akties, en foto's vernieuwen die op uw homepagina staan, zodat u altijd up to date bent.
De website Bezoek Putten heeft momenteel ongeveer 12.500 bezoekers per dag.

Wij verwelkomen u graag
Met vriendelijke groet,
het team van S&N Media
info@sn-media.nl
Klik hier voor ons aanvraagformulier
Klik hier voor ons contactformulier